Nederland,
we hebben u gedekt.
LEREN
WINKEL
Uw voertuig heeft het airbag-alternatief nodig. Daarom werken we samen met Dynad om onze eerste distributeur in Nederland te worden.
Dynad is de Nederlandse premium importeur en exporteur van camper- en caravanaccessoires in heel Europa.
Image
het airbag-alternatief.
Geen leidingen, geen lekken, geen onderhoud.
En ook een levenslange garantie.
winkel voor sumosprings
SumoSprings Compression Progressive Spring Rate Curve
SumoSprings zijn niet gemaakt van rubber. Ze zijn een progressieve veer met een zeer zachte initiële aangrijping. Dat betekent dat naarmate er meer gewicht wordt toegevoegd, hoe harder ze worden en hoe meer ze naar achteren duwen, waardoor ze ondersteuning en controle bieden wanneer je die nodig hebt, zonder de fabrieksrit te beïnvloeden wanneer ze onbeladen zijn.
Dit is een verbetering van de ophanging die is gebouwd om een ​​betere reis te creëren. Ze zijn gemaakt van ons microcellulaire polyurethaan en zijn ontworpen om doorzakken aan de achterkant te verminderen, trillingen te verminderen, zwaaien te stabiliseren en harde rebounds te verzachten.
Image
SuperSprings Logo
ELIMINEER SAG. STABALISEER SWAY.
Vergeet een blad toe te voegen.
Dit is fit en vergeet het maar.
WINKEL VOOR SUPERSPRINGS
SuperSprings zijn een eenvoudige, vastgeschroefde, stalen hulpveer die doorbuiging aan de achterkant elimineert en sway & body roll stabiliseert. Deze ophangingsoplossing is gemaakt van hoogwaardig kogelgestraald staal en stelt u in staat om te laden zonder uw rijkwaliteit op te offeren.

Het SuperSpring-ontwerp bevat een gepatenteerde rolbeugel aan elk uiteinde die zelfaanpassing mogelijk maakt wanneer het gewicht verandert. Dit is vooral handig als u water, gereedschap of zware uitrusting aan uw voertuig toevoegt.

Welkom bij de laatste upgrade van de ophanging voor uw voertuig.
Beugel Aanpassing
SuperSprings are designed with various shackles. The shackles will have 1, 2, or 3 bolt holes. The bolt holes allow the installer to adjust the SuperSprings. The higher the hole, the more pre-load tension, allowing the SuperSprings to start higher on the spring rate curve. Below is a chart showing the various bolt positions for a two-hole shackle.
LOW PRE-LOAD TENSION
Lowest Setting
Rear roller bolt in lower hole and Front roller bolt in lower hole
MED PRE-LOAD TENSION
Slight Increase
Rear roller bolt in upper hole and Front roller bolt in lower hole
HIGH PRE-LOAD TENSION
Greater
Rear roller bolt in lower hole and Front roller bolt in upper hole
MAX PRE-LOAD TENSION
Greatest
Rear roller bolt in upper hole and Front roller bolt in upper hole
Coil SumoSprings logo
verhoog de capaciteit met 30%.
Je hebt spoelen. We hebben opties.
Coil SumoSprings zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als onze andere SumoSprings-producten - een microcellulair polyurethaan dat trillingen vermindert, zwaaien stabiliseert en uw bestaande fabrieksspoelen strakker maakt. Deze upgrade voegt tot 30% extra capaciteit toe aan uw spoelen, creëert een kusseneffect en stopt ongewenste dip en roll.
winkel voor Coil SumoSprings
Hoe vindt u uw SumoSpring spiraal:
Meet de opening tussen in het midden van de spoel. Voer hieronder de afmetingen in voor de juiste pasvorm. Voer de meting uit terwijl het voertuig staat. Je hoeft het niet te verhogen. Zorg ervoor dat elke zijde van het voertuig zich binnen 1/4" (0,25") van de andere bevindt.

Download de afdrukbare Coil Gap Tool hier.